Programma’s

BUITENSPORT

Niets mooier en gezonder dan buiten in de natuur sportieve activiteiten te ontplooien en te genieten van het mooie Twentse landschap.
In een groep met gelijkgestemden lekker ‘Buitenspelen’.

RECREATIE

Op zoek naar activiteiten voor uw personeels-vereniging, bedrijfsdag of schoolintroductiedagen? De activiteiten zijn een middel om elkaar in een gezellige ontspannen sfeer op een andere manier te leren kennen.
U kunt zelf uw programma samenstellen en kiezen voor o.a: Archery Tag, Teams Survival, Boogschieten, Samenwerkingsspelen, Highland Games, Klootschieten, Vlotten bouwen, Steppen, (Water)Zeskamp.

TEAMBUILDING

Binnen een team moet je beschikken over kwaliteiten zoals kunnen samenwerken, luisteren en communiceren. De buitensporten zijn bijzonder geschikt als middel om sociale vaardigheden te leren en te trainen. Test uw team bij: Samenwerkingsspelen, Team Survival, Vlotten bouwen.

JEUGDPROGRAMMA’S

Groepen jongeren, al dan niet moeilijk benaderbaar, worden bewust gemaakt van hun grenzen. Om samen hun doel te bereiken leren ze hier ook op spelende wijze te luisteren en rekening met elkaar te houden. Er kan worden gekozen voor: Team Survival, GPS tocht, Vlotten bouwen, Samenwerkingsspelen, Archery Tag.
Een winning team bestaat nooit uit 1 persoon.
Bij deze spelen moet iedereen zijn kwaliteiten samen laten smelten om tot het gewenste eindresultaat te komen.