Maatregelen ivm het Coronavirus

Wat wij doen als klimbos Rutbeek en BuitenHoff Outdoor:

  • We geven de veiligheidsinstructie in kleine groepjes met voldoende ruimte tussen de deelnemers.
  • Alle deelnemers worden verplicht hun handen voor de instructie te wassen. Dit gebeurt bij de kraan in onze binnen locatie.
  • Deelnemers die bij ons een activiteit komen doen weten natuurlijk of ze wel of geen klachten hebben die een risico zouden kunnen vormen. Dus geen koorts, verkoudheid/snotteren (heeft een deelnemer deze klachten wel, dan zal hem/haar alsnog de deelname worden ontzegd)
  • Als extra maatregel mogen er zich maximaal 2 deelnemers op een platform en ook maar één deelnemer op een onderdeel bevinden. Zo zorgen we ervoor dat er voldoende ruimte tussen de deelnemers is.

In principe gaan onze activiteiten gewoon door

Conform de corona regels van het RIVM zijn we voor kleine groepen weer open.
Wel minimaal 1 dag van te voren aanmelden.


Alle activiteiten van Klimbos Rutbeek en buitenHoff Outdoor zijn in de buitenlucht.


Het is zaak om de verspreiding te stoppen, maar om de hele dag binnen te gaan zitten is vaak ook geen optie en komt gezondheid ook niet ten goede. Bewegen in de buitenlucht is niet perse gevaarlijk om besmet te raken! Het versterkt zelfs je immuunsysteem.


Denk aan de algemene richtlijnen!

corona

Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken en 1,5 meter afstand houden. Die algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.